Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

KÖMMERLING 76

KÖMMERLING 76

Η σειρά 76 Standard είναι ένα σύνολο τομών συνθετικών (uPVC) ανοιγοανακλινόμενων κουφωμάτων προοριζόμενες για παράθυρα, με υψηλή θερμομόνωση και κατασκευάζονται από την KÖMMERLING. Οι τομές αποτελούν ολοκληρωμένες οικολογικές προτάσεις με εξαιρετικές θερμομονωτικές, ηχομονωτικές και στεγανοποιητικές ιδιότητες, οι οποίες συμπληρώνονται από τις σημαντικές επιδόσεις στην αντιδιαρρηκτική προστασία και την αντοχή στον χρόνο και έχουν βασικό πλάτος όψης διατομής 116 χιλιοστά.

Ο σχεδιασμός είναι τόσο καινοτομικά διαμορφωμένος που παρά το σχετικά στενό προφίλ,είναι δυνατή η τριπλή υάλωση με σύγχρονους υαλοπίνακες. Χάρη στις έξυπνες τεχνικές στερέωσης ακολουθεί μία καθαρή και σωστή τοποθέτηση. Η αντικατάσταση των παλαιών παραθύρων με τα σύγχρονα παράθυρα KÖMMERLING 76 είναι λοιπόν μια καθαρή υπόθεση.

Η νέα σειρά 76 αν και δεν συμβιβάζεται, προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου κουφώματος.Από το σχέδιο μέχρι τη λειτουργία,τη φυσική κατασκευής και τις τιμές μόνωσης σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της αξίας,πληροί όχι μόνο τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές απαιτήσεις.

Φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο 76, σύγχρονα τριπλά ή ειδικά λειτουργικά τζάμια πάχους μέχρι και 48 χιλιοστά. Το αποτέλεσμα: Αφενός δεν χάνεται η πολύτιμη ενέργεια θέρμανσης και αφετέρου εισχωρεί από τα μεγάλα παράθυρα η ηλιακή θερμότητα στο χώρο.Είναι αδύνατον να εξοικονομήσετε ενέργεια με πιο όμορφο και πιο απλό τρόπο.

Το συνθετικό κούφωμα παραθύρου 76 της KÖMMERLING προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, για να δένει αρμονικά με το σημείο τοποθέτησής του και σε δύο είδη: AD και MD. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το AD μπορεί να είναι κουρμπαριστό, παράγωγο ή περιστρεφόμενο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Βάθος προφίλ κάσας: 76 χιλιοστά
Πλάτος όψης κάσας: 67 και 74 χιλιοστά
Μέγιστο πάχος υάλωσης: 16 ή 18-48 χιλιοστά
Βάθος προφίλ φύλλου: 76 mm
Πλάτος όψης φύλλου: 78 mm

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δυνατότητα τριπλού υαλοπίνακα
Ενίσχυση φύλλου και κάσας θερμογαλβανισμένο ατσάλι πάχους 1,5-2 mm
Εφαρμογή μηχανισμού GU, τύπος Unijet-Eurojet (150kg μέγιστο βάρος φύλλου) και κατηγορία basic security
Επιφανειακή προστασία μηχανισμού: FerGUard (1000 ώρες), προστασία ενάντια στη διάβρωση
2 ή 3 ενσωματωμένα λάστιχα PCE
100% Ανακυκλώσιμο και με φιλικούς προς το περιβάλλον σταθεροποιητές
Ομάδες φόρτισης κατά DIN EN 12207/12208/12210

 

  • Κωδικός Προϊόντος: 1100
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ετικέτες: Συνθετικά Κουφώματα, Ανοιγοανακλινόμενα Κουφώματα