Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

KBE 70 AD Standard

KBE 70 AD Standard

Το κούφωμα «70 AD» είναι ένα συνθετικό (uPVC) ανοιγοανακλινόμενο κούφωμα προοριζόμενο για παράθυρα, με υψηλή θερμομόνωση και κατασκευάζεται από την KBE. Η σειρά 70 βασίζεται στον πρωτοποριακό σχεδιασμό θαλάμου του συστήματος KBE 76 και έτσι παρουσιάζει τιμές παρόμοιες με τις εξαιρετικές του ιδιότητες κάμψης και θερμομόνωσης. Συμβατικές λυσεις ασφαλείας μπορουν να ενσωματωθουν εύκολα στο παράθυρο. Το κούφωμα  αποτελεί μια οικολογική, αλλά ταυτόχρονα και οικονομική πρόταση, χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό στην ποιότητα και την αξιοπιστία του τελικού προϊόντος, με τη χρήση πρώτων υλών αυστηρής πιστοποίησης ποιότητας, αλλά και εξαιρετικών οικονομικών προδιαγραφών.

Το κούφωμα προσφέρεται σε ποικιλία χρωμάτων για να δένει αρμονικά με το σημείο τοποθέτησής του.

Μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις αγοράς παραθύρων αφορά την υάλωση. Λόγω του συνολικού χώρου που καταλαμβάνει σε ένα παράθυρο, το τζάμι έχει καθοριστική επίδραση στη θερμική και ηχομόνωτική απόδοση. Η στάνταρ υάλωση του KBE 70 αποτελείται από τριπλά μονωτικά τζάμια των 36 χιλιοστών με δυνατότητα τοποθέτησης υαλοπίνακων πάχους 10-44 χιλιοστά. Χάρη στο μικρό βάθος τοποθέτησης των 70 χιλιοστών, αυτό το σύστημα παραθύρων παρουσιάζει ιδιαίτερα λεπτές ορατές γραμμές και κατά συνέπεια μεγαλύτερη επιφάνεια γυαλιού. Το πλεονέκτημα ειναι μεγαλύτερη ποσότητα φωτός και μεγαλύτερη ηλιακή απόδοση.

  • Κωδικός Προϊόντος: 1101
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ετικέτες: Ανοιγόμενα Κουφώματα, Συνθετικά Κουφώματα